Bungalowtenten type Grey type LT
Type kokoholidays LT

Compleet ingerichte extra luxe bungalowtent (max. 6 personen) Voor de meest verwende gasten heeft Koko Holidays een extra luxe tent ontwikkeld. Deze bungalowtent is gelijk aan de standaard tent, maar voorzien van een groter keukenblok (voor meer kastruimte) en heeft stromend water in de tent. Stoelkussens en magnetron behoren tot de standaard uitrusting. Uiteraard zijn deze bungalowtenten ook voor zien van vlonders en vloerbedekking. De bungalowtent is compleet ingericht met een echt keukenblok ( o.a. potten, pannen, servies en bestek voor 6 personen), koelkast (met vriesvak), 4 pits gascomfort, tafel, 4 kuip- en 2 relaxstoelen. Natuurlijk ontbreekt een parasol niet, stroom en is er verlichting. Er zijn 2 slaapcabines* die ook weer in twee gedeeltes te splitsen zijn met een gangpad ertussen of 3 slaapcabines* (in Duinrell alle types en de Brem type BT en GT). Standaard voorzien van 1 tweepersoonsbed (1,4 x 2 meter.) en afhankelijk van aantal geboekte personen (gedurende de geheel gehuurde periode) 1,2,3 of 4 éénpersoonsbedden. Voor de bungalowtent en meestal ook ernaast is voldoende ruimte aanwezig om buiten te zitten. (maximale bezetting 6 personen) * Het kan zijn dat uw slaapcabines een andere indeling hebben dan vermeld. Zelf meenemen: uw linnengoed (lakens en handdoeken) slaapzakken of dekens en hoofdkussens. Voor vakantiepark Duinrell is een pas verplicht, neem hiervoor een recente pasfoto mee. U kunt hem ook ter plekke tegen betaling laten maken.

Waar staan deze tenten:
De Brem : De Schotsman : Duinrell : Le Bontemps : Les Collines de Castellane : Domaine de La Noguiere : La Ferme Latois : Le Moulin de la Pique :

Bungalowtenten type Grey type BT
Type kokoholidays BT

Compleet ingerichte luxe bungalowtent (max. 6 personen) Speciaal voor onze gasten hebben wij alle bungalowtenten op vlonders staan en het leefgedeelte is voorzien van vloerbedekking voor een prettig leefcomfort. De bungalowtent is compleet ingericht met een echt keukenblok ( o.a. potten, pannen, servies en bestek voor 6 personen), koelkast (met vriesvak), 4 pits gascomfort, tafel, 4 kuip- en 2 relaxstoelen. Natuurlijk ontbreekt een parasol niet, stroom en is er verlichting. Er zijn 2 slaapcabines* die ook weer in twee gedeeltes te splitsen zijn met een gangpad ertussen of 3 slaapcabines* (in Duinrell alle types en de Brem type BT en GT). Standaard voorzien van 1 tweepersoonsbed (1,4 x 2 meter.) en afhankelijk van aantal geboekte personen (gedurende de geheel gehuurde periode) 1,2,3 of 4 éénpersoonsbedden. Voor de bungalowtent en meestal ook ernaast is voldoende ruimte aanwezig om buiten te zitten. Zelf meenemen: uw linnengoed (lakens en handdoeken) slaapzakken of dekens en hoofdkussens. * Het kan zijn dat uw slaapcabines een andere indeling hebben dan vermeld. Voor vakantiepark Duinrell is een pas verplicht, neem hiervoor een recente pasfoto mee. U kunt hem ook ter plekke tegen betaling laten maken.

Waar staan deze tenten:
De Brem : De Schotsman : Duinrell : Les Etangs Fleuris : Le Vieux Port : Le Bontemps : Les Collines de Castellane : Domaine de La Noguiere : La Ferme Latois : Port L' Epine : Le Moulin de la Pique : Domaine de Lacs Gascogne

Bungalowtenten type Grey type GT voor 8 personen
Type kokoholidays GT

Compleet ingerichte luxe 6+2 bungalowtent (max. 8 personen) Voor extra grote gezinnen hebben wij deze bungalowtent voorzien van 3 slaapcabines, plus een extra externe slaapcabine. Deze bungalowtent heeft een groter keukenblok en de inventaris is afgestemd op 8 personen. In deze extra ruime tent kunnen afhankelijk van aantal geboekte personen (gedurende de geheel gehuurde periode) tot 6 éénpersoonsbedden bijgeplaatst worden. Uiteraard zijn deze bungalowtenten ook voor zien van vlonders en vloerbedekking. De bungalowtent is compleet ingericht met een echt keukenblok ( o.a. potten, pannen, servies en bestek voor 8 personen), koelkast (met vriesvak), 4 pits gascomfort, tafel, 6 kuip- en 2 relaxstoelen. Natuurlijk ontbreekt een parasol niet, stroom en is er verlichting. Er zijn 3 slaapcabines (2 bijelkaar en 1 apart) die ook weer in twee gedeeltes te splitsen zijn met een gangpad ertussen. Standaard voorzien van 1 tweepersoonsbed (1,4 x 2 meter.) en afhankelijk van aantal geboekte personen (gedurende de geheel gehuurde periode) 1,2,3,4,5 of 6 éénpersoonsbedden. Voor de bungalowtent en meestal ook ernaast is voldoende ruimte aanwezig om buiten te zitten. Zelf meenemen: uw linnengoed (lakens en handdoeken) slaapzakken of dekens en hoofdkussens. Voor vakantiepark Duinrell is een pas verplicht, neem hiervoor een recente pasfoto mee. U kunt hem ook ter plekke tegen betaling laten maken.

Waar staan deze tenten:
De Brem : De Schotsman : Duinrell :

Snel zoeken