Glamlodge tent voor een luxe vakantie

Glamlodge tent
In deze gloednieuwe GlamLodge tent van ons beleeft u de leukste glamping vakantie! Deze 6 persoons lodgetent heeft een mooie moderne uitstraling en is zeer comfortabel ingericht.
De GlamLodge tent vindt u in 2017 voor het eerst in ons programma en kunt u reserveren op diverse campings
in Frankrijk, Spanje, Italië, Kroatië, Luxemburg en Nederland.

Deze GlamLodge tent is ruim en van alle gemakken voorzien. Door de toepassing van een buitenterras met windbescherming is er meer comfort dan bij een
standaard bungalowtent voorzien van parasol of partytent en tevens meer privacy. Bovendien vindt u bij het inventaris 2 verstelbare stoelen met voetenbank, een skottelbraai en ventilator.


Standaard staan in alle modellen een tweepersoonsbed en 3 éénpersoonsbedden met een spiraalvering met daarop een matras met hoes. Hierover trekt u uw eigen (hoes)laken en u slaapt in een door uzelf meegebrachte slaapzak of onder uw eigen dekbed.
Bent u met zes personen, dan wordt er bij aankomst een extra bed geplaatst. Bent u met minder personen, dan kunt u afhankelijk van het model een tussenwand oprollen voor extra ruimte.


Waar toegestaan kunt u kiezen voor het plaatsen van een bijzettentje dat u zelf meebrengt.
Zeker de wat grotere kinderen vinden dit prachtig en u houdt meer ruimte voor uzelf in de tent. In de tent is een elektrisch kacheltje aanwezig.
Roken is in onze GlamLodge tent verboden.

Dit type tent kent twee verschillende modellen slaaptent, waardoor afhankelijk van het model de bedden in de lengte- of in de breedterichting van de tent kunnen zijn opgesteld.
In het voorste gedeelte van de tent is op het grondzeil een zgn. kuip met opstaande randen bevestigd. Deze eigen Rent-a-Tent ontwikkeling heeft een speciale constructie die het mogelijk maakt de rand bij de deur neer te leggen bij gebruik overdag of deze omhoog te spannen om een waterdichte kuip te maken ter voorkoming van bv. (nachtelijke) wateroverlast. Deze eigen vinding heeft op diverse plaatsen zijn dienst bewezen. In deze kuip is een vloerbedekking aanwezig zodat u niet op een koude vloer staat en de kinderen leuk binnen kunnen spelen als het eens een dagje minder weer is. Hoofdkussens zijn standaard aanwezig en de aankomst- en vertrekdag zijn vrij naar keuze mits aansluitend in onze planning.


Let op: Wij maken u erop attent dat op camping Ca'Savio in Italië in de GlamLodge tent het gebruik van een skottelbraai niet is toegestaan.
Deze mag niet gebruikt worden vanwege veiligheidsredenen op last van de camping.
Op camping Rio Vantone zijn maximaal 5 personen toegestaan in de GlamLodge tent.
Waar staande Glamlodge tenten