Domaine Lacs de Gascogne Frankrijk

Camping Lacs-de-Gascogne
Camping Lacs-de-Gascogne
Camping Lacs-de-Gascogne
Camping Lacs-de-Gascogne

Aan de oevers van driedelig binnenmeer. Zwemmen in natuurwater, kanovaren, vissen. Schaduwrijk, genieten van ruimte en rust. Nederlandse beheerders.

In het zuiden van Frankrijk bevindt zich de mooie en rustig gelegen camping Domaine Lacs de Gascogne. Een prachtig landgoed, rijk aan bomen en gevestigd rondom een groot 3-delig binnenmeer. Het gebied waarin deze camping zich bevindt wordt ook wel het Toscane van Frankrijk genoemd. Met de adembenemende omgeving, sfeer en heerlijke temperaturen is dit geen vreemde uitdrukking. De Midi-Pyreneeën liggen grofweg tussen de Dordogne en Spaanse grens, van deze twee beide zien we dan ook wat invloeden terug in de omgeving. Kenmerkend voor het Franse departement ‘Gers’. De camping heeft de gemoedelijke sfeer van een kleinschalige camping echter heeft het de oppervlakte van een grote camping. Hierdoor is het gevoel van rust en ruimte direct aanwezig. Dit schitterende landgoed zal uw zintuigen prikkelen tot genieten, de camping is voorzien van alle faciliteiten die hiervoor benodigd zijn. Deze verborgen parel heeft zich werkelijk ontpopt tot een gezellige familie camping. Om voor de nodige verkoeling te zorgen in dit toch wel erg zonrijke gebied, bieden de bomen gedeeltelijk heerlijke schaduw of is een duik in het zwembad voorhanden. Op het meer zijn tevens diverse activiteiten mogelijk als kanoën en een vlot. Als de omstandigheden het toelaten is het zelfs mogelijk om te zwemmen in het erg schone meer. Daarbij geeft het meer ook op meerdere plekken de mogelijkheid om te vissen. Kortom wilt u genieten van rust, natuur en gezelligheid onder de aangename Zuid-Franse zon is Domaine lacs de Gascogne precies wat u zoekt.
Natuurbad, Zwembad, Bar, Restaurant, Visplekken, Speeltuin, Wateractiviteiten, Voetbalveld, Tennisbaan, Tafeltennis, Jeu de boules, Fitness, Sauna, Boogschieten, Kanoën, Wasserij, Trekvlot, Animatie (activiteiten), Nederlandse beheerders

Historie in de omgeving van camping Domaine Lacs de Gascogne. Auch met zijn Sainte-Marie kathedraal, mooie pleintjes en straatjes. Het bedevaardsoord Lourdes is een bezoek waard. Vele pelgrims steken hier een kaars aan! Vliegtuigtechniek bij Airbus. Heerlijk eten met een wijntje uit de streek in Toulouse. Lokale markten met lekkere streekprodukten. De Midi-Pyreneeën liggen grofweg tussen de Dordogne en Spaanse grens, van deze twee beide zien we dan ook wat invloeden terug in de omgeving. Kenmerkend voor het Franse departement ‘Gers’. De camping heeft de gemoedelijke sfeer van een kleinschalige camping echter heeft het de oppervlakte van een grote camping. Hierdoor is het gevoel van rust en ruimte direct aanwezig. Dit schitterende landgoed zal uw zintuigen prikkelen tot genieten, de camping is voorzien van alle faciliteiten die hiervoor benodigd zijn. Deze verborgen parel heeft zich werkelijk ontpopt tot een gezellige familie camping. Om voor de nodige verkoeling te zorgen in dit toch wel erg zonrijke gebied, bieden de bomen gedeeltelijk heerlijke schaduw of is een duik in het zwembad voorhanden. Op het meer zijn tevens diverse activiteiten mogelijk als kanoën en een vlot. Als de omstandigheden het toelaten is het zelfs mogelijk om te zwemmen in het erg schone meer. Daarbij geeft het meer ook op meerdere plekken de mogelijkheid om te vissen. Kortom wilt u genieten van rust, natuur en gezelligheid onder de aangename Zuid-Franse zon is Domaine lacs de Gascogne precies wat u zoekt.

Gemiddelde temperatuur.jpg Zonuren.jpg

Domaine Lacs de Gascogne
Seissan
Midi-Pyrénées
1200 km vanaf Utrecht
GPS 43°29'38"N 0°34'46"E


Reserveer nu. Boek snel uw vakantie!

Ingerichte tent 988-1
Domaine Lacs de Gascogne

klik op de foto voor
een grote afbeelding!.

Domaine Lacs de Gascogne

klik op de foto voor
een grote afbeelding!.

Bungalowtent type Grey BT voor max. 6 personen met 3 slaapcabines, keukenblok, koelkast en tuinmeubilair (basisprijs incl. 4 personen). Bungalowtent type Grey BT max. 6 personen met 3 slaapcabines, keukenblok, koelkast en tuinmeubilair (basisprijs incl. 4 personen).

Boek deze accommodatieSnel zoeken